Τετάρτη, 14 Νοεμβρίου 2018

Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου 2016 NEW VENUE
Divani Caravel Hotel,
Αίθουσα Macedonia

«Συνταγές» για υγιή κοινωνία και οικονομία

Η εξέλιξη των διατροφικών συνηθειών και η διασύνδεσή τους με την υγεία του πληθυσμού αποτελεί κεντρικό ζήτημα για τη βιομηχανία και το λιανεμπόριο τροφίμων.

Οι επιχειρήσεις του κλάδου μελετούν τα νέα δεδομένα, καθώς και τις νέες τάσεις στη διατροφή, προσαρμόζοντας ανάλογα τις προτάσεις που απευθύνουν στον σύγχρονο καταναλωτή.

Τα καινοτόμα προϊόντα που παράγονται από τη βιομηχανία τροφίμων & ποτών και βρίσκουν τη θέση τους στο ράφι του λιανεμπορίου, δίνουν αφενός ώθηση στις πωλήσεις, αφετέρου επιβεβαιώνουν τον ρόλο των δυνάμεων της προσφοράς στην υποστήριξη ενός υγιεινού προτύπου διατροφής στη χώρα.

Αναγνωρίζοντας τη σημασία α) της διερεύνησης των νέων διατροφικών τάσεων και των επιστημονικών ευρημάτων σχετικά με τους παράγοντες που πρέπει να λαμβάνονται υπόψη στην παραγωγή τροφίμων και ποτών, ώστε η βιομηχανία να εναρμονίζεται με τις σύγχρονες τάσεις και τις επιταγές μιας υγιεινής διατροφής, και β) της ανάγκης διάχυσης της ενημέρωσης για καινοτόμα προϊόντα στην ελληνική αγορά, το «σελφ σέρβις» (Boussias Communications) διοργανώνει στις 26 Οκτωβρίου το συνέδριο «Food & Drinks Innovation Conference».

Σε ποιους απευθύνεται

Το συνέδριο έχει σχεδιαστεί ώστε να καλύπτει τις ανάγκες ενημέρωσης και προβληματισμού των στελεχών που αποφασίζουν για τη στρατηγική της επιχείρησης στον τομέα του σχεδιασμού, της παραγωγής και της διανομής τροφίμων και ποτών.

Συγκεκριμένα, απευθύνεται σε: γενικούς διευθυντές και CEO προμηθευτικών και λιανεμπορικών επιχειρήσεων τροφίμων & ποτών, στο στελεχικό δυναμικών των τμημάτων R&D, marketing, trade marketing, sales, κά.

Επιβεβαιωμένοι ομιλητές

Έως 21 Οκτωβρίου

 • Δημήτρης Ζήγρας, Group Brand Manager, ΔΕΛΤΑ Τρόφιμα ΑΕ
 • Ευάγγελος Ζουμπανέας, Διαιτολόγος, Διατροφολόγος, Πρόεδρος, Ινστιτούτο Διατροφικών Μελετών & Ερευνών
 • Αντώνης Καμπάνης, μέλος, Επιστημονική Επιτροπή ΣΕΒΤ, Διευθυντής Νομοθεσίας Τροφίμων & Επιστημονικών Θεμάτων, Nestlé Hellas
 • Δέσποινα Κατσώχη, Ογκολόγος, Ακτινοθεραπευτής, Πρόεδρος, «ΑΚΟΣ»
 • Λευτέρης Κιοσές, Υπεύθυνος ερευνών, Ινστιτούτο Έρευνας Λιανεμπορίου Καταναλωτικών Αγαθών (ΙΕΛΚΑ)
 • Ευθυμία Κουτσομητροπούλου, R&D Director-Μarketing Manager, ΜΕΒΓΑΛ ΑΕ
 • Δημήτρης Μητράκος, Ιδρυτής, ΥΑΜΑS
 • Μαριλένα Νιτσιάκου, Διευθύντρια Sales & Marketing, Νιτσιάκος Θ. ΑΒΕΕ
 • Βάσω Παπαδημητρίου, Γενική Διευθύντρια, Σύνδεσμος Ελληνικών Βιομηχανιών Τροφίμων & Ποτών (ΣΕΒΤ)
 • Παναγιώτης Σκανδάμης, Επίκουρος Καθηγητής Υγιεινής & Ποιοτικού Ελέγχου Τροφίμων, Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
 • Νίκος Τυχόπουλος, Ιδρυτής και Γενικός Διευθυντής, ATCARE
 • Τρύφωνας Φωτιάδης, Γενικός Διευθυντής, Arosis AE
 • Ανδρέας Χαρδαλούπας, Διευθυντής Επικοινωνίας, Μάρκετινγκ και Ανάπτυξης, Συνεταιρισμός ΘΕΣγάλα

Ομιλητές

Ευάγγελος Ζουμπανέας Ο Ευάγγελος Ζουμπανέας είναι Διαιτολόγος Διατροφολόγος, Master Practitioner in Eating Disorders & Obesity με Μεταπτυχιακές Σπουδές και εξειδίκευση στην διατροφική και ψυχολογική αντιμετώπιση διαταραχών πρόσληψης τροφής, όπως η Νευρική Ανορεξία, η Νευρική Βουλιμία και η Ψυχογενής Παχυσαρκία, από τον Εθνικό Οργανισμό για τις Διατροφικές Διαταραχές της Μεγάλης Βρετανίας - NCFED.
Αντώνης Καμπάνης Ο Αντώνης Καμπάνης είναι τεχνολόγος τροφίμων και εργάζεται στη βιομηχανία τροφίμων 30 χρόνια. Ως στέλεχος στην εταιρεία Nestlé, έχει εργασθεί σε εργοστάσια της εταιρείας στα τμήματα ποιότητας και την τελευταία δεκαετία στο τμήμα της νομοθεσίας τροφίμων και των επιστημονικών υποθέσεων.
Δέσποινα Κατσώχη Η Δέσποινα Κατσώχη είναι ογκολόγος- ακτινοθεραπευτής, εξειδικευμένη στις νεότερες τεχνικές της ακτινοθεραπευτικής ογκολογίας και στους συνδυασμούς των θεραπευτικών ογκολογικών σχημάτων. Έχει εκπαιδευτεί και στη συνέχεια έχει εργαστεί σε διακεκριμένα πανεπιστήμια και νοσοκομεία της Γερμανίας, όπου ακολούθησε ακαδημαϊκή καριέρα και κατείχε διευθυντική θέση. Σήμερα είναι επικεφαλής της «Ακτινοθεραπευτικής Ογκολογικής Συνεργασίας» στο «Κέντρο Ακτινοθεραπευτικής Ογκολογίας» του ΔΘΚΑ «Υγεία».
Λευτέρης Κιοσές Ο Λευτέρης Κιοσές από το 2010, μαζί με μία ομάδα από ειδικούς επιστήμονες, ως υπεύθυνος ερευνών του Ινστιτούτου Έρευνας Λιανεμπορίου Καταναλωτικών Αγαθών, διαχειρίζεται και εκπονεί μελέτες για τα τρέχοντα και αναδυόμενα θέματα του λιανεμπορίου, παρέχοντας αντικειμενική πληροφόρηση για τα κύρια μεγέθη, τις καταναλωτικές τάσεις και ζητήματα του κλάδου.
Ευθυμία Κουτσομητροπούλου Η Ευθυμία Κουτσομητροπούλου έχει πολυετή εμπειρία στον τομέα των τροφίμων και κυρίως στα γαλακτοκομικά προϊόντα. Από το 1995 εργάζεται στην ΜΕΒΓΑΛ ΑΕ, αρχικά στον τομέα διασφάλισης ποιότητας και στη συνέχεια στο R&D, έχοντας αναπτύξει πολλά καινοτόμα προϊόντα που λανσαρίστηκαν με επιτυχία στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
Δημήτρης Μητράκος Είναι οικονομόλογος , απόφοιτος του τμήματος Στατιστικής και Ασφαλιστικής Επιστήμης από το Πανεπιστήμιο Πειραιά και κάτοχος MSc Financial Services Management από το πανεπιστήμιο του Surrey. To 2014 ίδρυσε την εταιρεία ΥΑΜΑS η οποία δραστηριοποιείται στο εμπόριο ποτών έχοντας δημιουργήσει για πρώτη φορά μια μοναδική σειρά ανθρακούχων ποτών συνδυασμένα με χυμό: ούζο με λεμόνι, μαστίχα πορτοκάλι και τσίπουρο lime& ginger.
Μαριλένα Νιτσιάκου Η Μαριλένα Νιτσιάκου ολοκλήρωσε τις σπουδές της στην Ελβετία. Από το 2002 έχει ενταχθεί στο στελεχιακό δυναμικό της εταιρείας Νιτσιάκος, εκπληρώνοντας καθήκοντα της Διεύθυνσης Sales & Marketing. Αξιοποιώντας την πολύχρονη εμπειρία της στον κλάδο των τροφίμων, έχει συνεισφέρει στην Νιτσιάκος την περαιτέρω διεύρυνση και εξωστρέφεια της εταιρείας.
Βάσω Παπαδημητρίου Η Βάσω Παπαδημητρίου είναι Γενική Διευθύντρια του Συνδέσμου Ελληνικών Βιομηχανιών Τροφίμων (ΣΕΒΤ), που εκπροσωπεί τον μεγαλύτερο μεταποιητικό κλάδο σε εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο.
Παναγιώτης Σκανδάμης Ο κ. Παναγιώτης Ν. Σκανδάμης είναι Αναπληρωτής Καθηγητής Υγιεινής και Ποιοτικού Ελέγχου Τροφίμων του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών και μέλος του πάνελ μελέτης Βιολογικών Κινδύνων της Ευρωπαϊκής Αρχής Ασφάλειας Τροφίμων (BIOHAZ panel).
Νίκος Τυχόπουλος Ο Νίκος Τυχόπουλος διαθέτει πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας σε marketing, finance, sales, new product development, διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού, new business development και training. Κατέχει μεγάλη διεθνή τεχνογνωσία στο σχεδιασμό και ολοκλήρωση projects.
Τρύφωνας Φωτιάδης Ο Τρύφωνας Φωτιάδης, από το 1996 μέχρι σήμερα, από τη θέση του Γενικού Διευθυντή έχει συμβάλλει στη δημιουργία και εξάπλωση του brand Arosis στην Ελλάδα και το εξωτερικό, στις καινοτομίες και την ανάπτυξη των επενδύσεων.
Ανδρέας Χαρδαλούπας Ο Ανδρέας Χαρδαλούπας δραστηριοποιείται στον χώρο της Επικοινωνίας και του Marketing ήδη από το 2001. Από το 2012 έχει αναλάβει καθήκοντα της Διεύθυνσης Επικοινωνίας, Μάρκετινγκ και Ανάπτυξης των καταστημάτων στον Συνεταιρισμό ΘΕΣγάλα, ο οποίος δραστηριοποιείται στον καινοτόμο τρόπο διάθεσης γαλακτοκομικών προϊόντων μέσω δικτύου αυτόματων πωλητών σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Λάρισα.
 • ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ

Δείτε τους όρους χρήσης. Επικοινωνήστε μαζί μας.

© 2018 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, T:210 6617777, F:210 6617778

Designed by Boussias
New Media Team